A legmegbízhatóbb partnerekkel a világ számos pontján

Gyógyszer-hatóanyagok lipidszerű anyagba történő beágyazása

Folyamatos és professzionális innováció

Természetközeli gondolkodás és fenntartható környezet

Szigorú ellenőrzés, biztonságos felhasználás

Prémium termékek kisállatoknak

A megfelelő gyógymód az egészséges termeléshez

Erős csapattal a hosszútávú kapcsolatokért

Kistarcsa Város Díszpolgára
2022

 

Gödöllői Királyi Kastély „Fogadd örökbe a kastélypark egyik ősfáját” program
2021.05.11

Forbes Magyar100 Gála
2019.11.14

FORBES magazin 2017. szeptember

Innováció

A folyamatos fejlődés kulcsa

 

Cégünk fejlesztési és innovációs (F+I) stratégiájának középpontjában az értéknövelt, szupergenerikus készítmények fejlesztése áll. A „szupergenerikumok” nem helyettesítők, hanem ismert, generikus hatóanyagok saját innováción alapuló, hozzáadott gyógyszertechnológiai értéket hordozó új formuláció. A módosítások a készítmény biológiai hasznosulásának, alkalmazhatóságának és a beteg terápiás együttműködésének javítását célozzák.

Célunk a házi- és haszonállatok életét fenyegető betegségek elleni kiváló minőségű, biztonságos és hatékony gyógyszerek fejlesztése.

Termékeink

haszonállatoknak, kedvenceknek egyaránt

 

Szakembereink nagy hangsúlyt fektetnek állattartók igényeinek pontos ismeretébe. Ezeket a tapasztalatokat használjuk fel termékeink fejlesztésénél, hogy a lehető legjobb megoldást nyújtsuk a lehetséges állatgyógyászati problémák megelőzésére. A „You Love We Care” szlogen szellemében folyamatosan arra törekszünk, hogy partnereinkkel a lehető leghatékonyabban együtt működjünk az állatok egészségéért.

A gyógyszergyártás a LAVET Kft. jelentős területe, gyártási rendszerünk megfelel a nemzetközi és magyarországi előírásoknak.

Egészség és környezetvédelem

A fenntartható fejlődés szellemében

 

A gyógyszerkészítmények fejlesztése, gyártása és kereskedelme során legfontosabb szempontként a felelős magatartást tartjuk szem előtt. A gyártás során folyamatos naprakészséggel és figyelemmel igyekszünk biztosítani a lehető legmagasabb fokú biztonságot. Hisszük, hogy felelős magatartásunk, filozófiánk és jövőképünk biztosíték, egy hosszútávon fenntartható környezetre, az állatok jólétére és a veszélytelen élelmiszer-fogyasztásra egyaránt.

A mi megközelítésünk az egészség- és környezetvédelem érdekében hét pontban foglalható össze.

Rólunk írták

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a LAVET Kft-nek nagylelkű adományukért, a Szentendrei Árvácska Állatvédő Egyesület Közhasznú Szervezet gondozottjai, és aktivistái nevében!
Szentendrei Árvácska Állatvédő Egyesület

A Lavet Gyógyszergyártó és Szolgáltató Kft.-nek hatalmas köszönet a féreghajtó tablettákért, ami az Ebreményes kutyák egy éves féregtelenítését biztosítja.
Köszönjük szépen a nagylelkű adományt!
Ebremény Kutyavédő Egyesület

Tisztelt Lavet Kft!Példa értékű Cégük elkötelezettsége az árva, kiszolgáltatott kutyák ügye iránt!Hálásan köszönjük, hogy adományukkal hozzájárultak kutyáink egészségéhez!
Üdvözlettel:
Kóborka Állatvédő Egyesület
Kóborka Állatvédő Egyesület