Innováció

Partnerkapcsolat

Mivel cégünk egy olyan piacon működik, ahol a magas szintű minőség, innovatív szervezeti és termékfejlesztési magatartás elengedhetetlen, ezért a rugalmasság és csapatmunka jellemzi mindennapi tevékenységünket és partnerkapcsolatainkat. Célunk egy olyan nemzetközi kapcsolati hálózat kialakítása, ami a kölcsönös bizalmon és a minőségen alapszik. Kutatás-fejlesztési tevékenységünk során folyamatosan figyelemmel kísérjük és alkalmazzuk a legújabb tudományos eredményeket és gyártástechnológiai fejlesztéseket, valamint tekintettel vagyunk partnereink véleményére.

Gyógyszerbiztonság

Cégünk igen nagy hangsúlyt fektet a gyógyszerkészítményeink biztonságára, a kezelt állat, a felhasználó vagy a kezelt állat termékét fogyasztó ember és a környezet vonatkozásában egyaránt. Arra törekszünk, hogy az általunk előállított állatgyógyászati készítmények gyártása, forgalmazása és a felhasználása egyaránt a lehető legbiztonságosabb körülmények között történjen. Az Európai Uniós irányelveknek megfelelően rendszeres mellékhatás figyelő tanulmányokat és kutatásokat végzünk az állatok jólétének biztosítása érdekében.

Fenntartható fejlődés

Emberi- és állati egészséget, valamint környezetünk védelmét említhetjük legfontosabb prioritásainkként. Környezetnek tekintjük az embereket, életminőségüket, csak úgy, mint a természetet, élővilágot, valamint a természeti erőforrásokat. Igyekszünk nullára csökkenteni a környezetet ért vegyi anyag és hulladék kibocsátást, melyek környezetszennyezést okozhatnak. A legjobb technikákat alkalmazzuk, annak érdekében, hogy a megfelelő értékek alatt tartsuk a potenciálisan káros vegyi anyag összetételeket.

Fejlesztés

A fejlesztési tevékenység fontosságát felismerve a  projektjeinket, a partnereinkkel és az állatorvosi egyetemmel együttműködve alakítjuk ki, hogy, több évtizedes tapasztalat, hozzáértés és naprakész szakmai tudás jelenjen meg termékeinkben.

Minőségpolitika

Törekszünk arra, hogy ügyfeleit kreatív és hatékony fejlesztési, és gyártói szolgáltatásokkal lássa el, olyan módon, amely visszatükrözi a magas professzionális és erkölcsi normákat.

Pályázatok

Az évek során számos fejlesztést hajtottunk végre, mind a kistarcsai üzemünkön, mind a termékpalettánkon. Ezek nem egyszer az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósulhattak meg.