Fejlesztés

A LAVET elhivatott az innovatív fejlesztési megoldások iránt az állatgyógyászat területén.

 

Elhivatottak vagyunk az állatok egészségének és vitalitásának megőrzésén túl az állatokkal kapcsolatba kerülők egészségének védelme iránt is, ezért munkák során kiemelt jelentőséget tulajdonítunk a biztonságnak és a kiváló minőségnek.

 

jDSC_7265-250x165

Célunk, hogy az állattartók minél szélesebb köre élhessen a  LAVET termékek nyújtotta előnyökkel. A fejlesztési tevékenységünket és azon belül a Fejlesztés projektjeinket egyetemi tanárként közvetlenül a cég ügyvezetője irányítja. A Fejlesztés projektek megvalósításában kiváló szakmai felkészültségű, nagy gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező munkatársak vesznek részt, akik magas színvonalú szakmai munkája lehetővé teszi, hogy a legújabb kutatási és technológiai újítások azonnal megjelenjenek a cég termékeiben és szolgáltatásaiban.

 

Ezen eredmények tették lehetővé, hogy innovatív, biztonságos, és hatékony termékek széles skálájával jelenhessünk meg az állatgyógyászati piacon.

 

Kiemelt fontossággal kezeljük az emberi egészség és a környezet megóvását, hiszen minden ember közös érdeke, hogy egészséges, biztonságos élelmiszereket fogyasszon. Ennek elengedhetetlen feltétele, hogy azok alapanyagai, az élelmiszer-termelő állatok is egészségesek legyenek.

jDSC_7303-250x165

Haszonállatok számára kifejlesztett takarmány kiegészítő- és gyógyszerkészítményeink éppen ebben segítenek az állattartóknak. A LAVET a jövőben is elkötelezett a fejlesztés és az innováció iránt. Tevékenységünk középpontjában a jövőben is a termékfejlesztés áll, annak érdekében, hogy az állatok egészségét fenyegető betegségek mind szélesebb körének kezelésére találjuk meg a leghatékonyabb megoldásokat.

 

„Célunk a szlogenünknek megfelelően az állatok életminőségének javításához betegségeik eredményes kezeléséhez kiváló minőségű, biztonságos és hatékony gyógyszerek fejlesztése.”