Rólunk írták

Ezúton köszönjük szíves hozzáállásukat.

Magam és az alapítvány nevében elmondhatom miszerint az egyik olyan cég az Önöké amely évek óta segíti alapítványunkat. Köszönet és hála érte! Lassan 20-éve működik alapítványunk és mindig az Önök által gyártott terméket vásároltuk és használtuk a támogatás felett is mivel minősége megkérdőjelezhetetlen.

 

Köszönettel  Kovácsné Vasas margit 
Alapítványi Elnök Nevében

Vasas Lajos 
Mentésvezetési koordinátor
Köszönöm szíves segítségüket.

Dr. Győrffy Lajos Mentőkutyás Alapítvány Túrkeve

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a LAVET Kft-nek nagylelkű adományukért, a Szentendrei Árvácska Állatvédő Egyesület Közhasznú Szervezet gondozottjai, és aktivistái nevében!
Szentendrei Árvácska Állatvédő Egyesület

Ezúton szeretnénk hálánkat és köszönetünket kifejezni azért a nagy mennyiségű féreghajtó tablettáért, amit nagylelkűen felajánlottak és átadtak a Magyar Rottweiler Fajtamentés és Rehabilitációs Alapítvány részére.Ez az adomány erre az évre maximálisan biztosítja mentett kutyusaink féregtelenítését, ezzel nagyban hozzájárulva ahhoz, hogy védenceink egészségügyi rehabilitációja sikeres legyen.
Magyar Rottweiler Fajtamentés és Rehabilitációs Alapítvány

Tisztelt Lavet Kft!Példa értékű Cégük elkötelezettsége az árva, kiszolgáltatott kutyák ügye iránt!Hálásan köszönjük, hogy adományukkal hozzájárultak kutyáink egészségéhez!
Üdvözlettel:
Kóborka Állatvédő Egyesület
Kóborka Állatvédő Egyesület

Nagyon köszönjük Önöknek, hogy a Mancs-Rancs Alapítvány mentvényeinek az egész évi belső parazitamentesítéséhez hozzájárultak tárgyi adományként a termékükkel.

Óriási segítség ez számunkra!

Mancs-Rancs Alapítvány

Ezúton szeretnénk megköszönni a nagyszabású adományt, amit a LAVET Gyógyszergyártó Kft-től kaptunk, ezzel is hozzájárulva munkánkhoz.

Egyesület lévén, adományokból, támogatásokból végezzük munkánkat, és többek között az ilyen jellegű adományok teszik lehetővé, hogy még több kutyusnak segítsünk, valamint ezek a megkeresések adnak lelkierőt a további munkánkhoz: nem vagyunk egyedül! Együtt tehetünk igazán sokat az állatok védelmében!

Köszönjük!

Pilis-Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesülete

Köszönjük a LAVET Gyógyszergyártó Kft-nek a 2.000 db saját készítésű féreghajtó tablettát, amivel munkánkat támogatták a mai napon. Ez a mennyiség megközelítőleg 50 kutyánk 1 éves adagja.Elmondani nem tudjuk, mennyire hálásak vagyunk, ezért a nem mindennapi cselekedetért.
Argentin Dog Fajtamentés

Szeretném kifejezni köszönetemet és elismerésemet Önöknek.
15 éves palotapincsi keverék kutyámnak 1 hónapja rendszeresen adom a LAVET Senior multivitamin készítményt, amely csodákat tett!Úgy is mondhatnám, hogy “megtáltosodott”: elmúltak az izületi panaszai, újra jó étvágyú, eleven, érdeklődő.
(Sokszor viccelődünk is a családban azon, hogy ha kell “reklámarc” a gyártó cégnek, akkor drága kiskutyánk biztosan pózolna, mert sokszor úgy bohóckodik, mint kölyökkorában.)

Munkájukhoz további sikereket kívánunk!

Szuszi és gazdája, Mikola Istvánné Kenderesről.

A Lavet Gyógyszergyártó és Szolgáltató Kft.-nek hatalmas köszönet a féreghajtó tablettákért, ami az Ebreményes kutyák egy éves féregtelenítését biztosítja.
Köszönjük szépen a nagylelkű adományt!
Ebremény Kutyavédő Egyesület

Ezúton is szeretnénk megköszönni a nagylelkű felajánlást, amelynek köszönhetően közel 100 védencünk egész éves ellátásához elegendő féreghajtó készítményükhöz jutottunk hozzá adományként.Az adomány átvételében és elraktározásában az egyik korelnök korábbi vizsla védencünk, Frangepán gróf segédkezett —  ő is köszöni még gazdára váró társai nevében a nagylelkű adományt, amelyből nem csak vizslamentő csoportunk védencei, de a gondozásunkban lévő tacskók, német dogok és esélytelen keverékek is kapnak majd.
A Futrinka Egyesület csapata

Kutyáinak nevében hálásan köszönjük az egy évre elegendő féreghajtót, amit kaptunk!Köszönet a LAVET Gyógyszergyártó Kft. munkatársainak és mindenkinek, aki segítette a támogatásunkat!Munkájukhoz nagyon sok sikert kívánunk!
Mancs a Kézben Egyesület

A Beagle Fajtamentés mentett kutyusai nevében hálásan köszönjük a LAVET által nyújtott féreghajtó tabletta adományt!Köszönettel:Beagle-ért KHEŐsagárd
Beagle-ért Közhasznú Egyesület

Köszönjük a LAVET Gyógyszergyártó Kft-nek a legalább egy évre való féreghajtó tablettát, amivel a mentett hegylakókat támogatták!
Magyar Westie Fajtamentő Egyesület / Westie Rescue Hungary

Nagyon köszönjük a Csellengő Csivavák Csapata és a Lucky Dog’s Non-profit Kft. nevében a féreghajtókat hatalmas segítség.

2.1-250x140

Köszi LAVET!

Csellengő Csivavák Csapata, Lucky Dog’s Non-profit Kft.

Először is hálásan köszönöm a féregtelenítőt. Nagyon boldog vagyok, hogy minden kutyát megfelelően tudunk féregteleníteni.
Ez sokat jelent nekünk!

Áldja meg a Jó Isten Önöket, hogy a menhelyeknek adományozza a féregtelenítőt, akiknek nagyon nagy szükség van erre, mert kevés a pénz, a kidobott állatok létszáma meg egyre csak nő.

Állatmenhely Nyílt Alapítvány

Tavaly kaptunk Önöktől egy csomag Lavet multivitamin tablettát macskának, amiért nagy köszönet Önöknek.
Mivel lassan elfogyott a tabletta, ezúton szeretnék érdeklődni, hogy milyen módon tudunk még egy csomagot megrendelni Ausztráliaba, mert a macskánk továbbra sem szeretné a helyi vitaminokat fogyaszatani es ragaszkodik a magyar termékhez. Előre is köszönjük!

Tisztelettel:
Denis

Denis (Ausztrália)

Tisztelt Laczay Péter úr!
Engedje meg, hogy ezúton tolmácsoljam Önnek, a Kistarcsa, Batthyányi LI. 7/E Társasház
tulajdonosainak köszönetét.
Szeretnénk köszönetünket kifejezni, mert az említett ingatlan területén is húzódó magánút,
ilyen formában és minőségben való felújítása az Önök felajánlása nélkül nem jöhetett volna létre. Az említett útszakasz szilárd útburkolattal való ellátása, az Önök cégétől már
megszokott -korrekt módon és minőségben történt. Tulajdonosok tisztában vannak vele, hogy a Társasház által vállalt hozzájárulás a teljes munka értékének töredékét teszi ki.
Köszönetünket kérem tolmácsolja a munka lebonyolításában és szervezésében részt vevő
kollégáinák is!
A továbbiakban is sok sikert kívánunk Önöknek!
Bognár Edina

Közös képviselő, Kistarcsa

Tisztelt Dr. Laczay Péter Igazgató Úr!

Hálásan köszönjük a segítségét, megkaptuk és már a kollégák elkezdték a cicák kezelését. Köszönjük szépen a vitaminokat is. Ezzel igen -igen sokat segített nekünk Igazgató Úr, és a szegény kis állatok nevében is szeretném megköszönni, hálánkat kifejezni.

A legjobbakat kívánva Önnek.

Gyulai Andor

Bajai Tappancsok macskamentő csoport