Történet

Lavet Gyógyszeripari Kft. hazánkban és Európában az állatgyógyászati piac egyik meghatározó szereplője.

A vállalatot magyar befektetők alapították azzal a céllal, hogy kiváló minőségű, ugyanakkor kedvező árú gyógyszerkészítmények széles skálájával lássák el a hazai és nemzetközi állatgyógyászati piacot.

A cég legfontosabb tevékenységei közé a gyógyszerkészítmények fejlesztése, gyártása és  forgalmazása tartozik, amelyek során  mindenekelőtt a felelős magatartást tartja szem előtt.

Cégünk szlogenje „You Love We Care”, ennek szellemében szakembereinkkel folyamatosan arra törekszünk, hogy az állattartók mindennapi gondoskodását a lehető leghatékonyabban segítsük termékeinkkel.

Fejlesztő munkánk során a legújabb kutatási eredmények mellett igyekszünk a gyakorlati tapasztalatokat  is minél inkább hasznosítani, hogy az állattartók igényeinek és problémáinak pontos ismeretében a legjobb megoldásokat tudjuk nyújtani a lehetséges állatgyógyászati problémák megelőzésére és megoldására.

Azért, hogy szlogenünkhöz a jövőben is hűek maradhassunk, folyamatosan újabb és újabb kutatás-fejlesztési projekteket indítunk.

Gyártókapacitásunkat, valamint munkatársaink szakmai ismereteit folyamatosan fejlesztjük.

Célunk egy olyan vállalati környezet és jövőkép fenntartása, amely összhangban áll a munkatársak szakmai és emberi törekvéseivel, elősegítve ezzel a megfelelő szerepvállalást valamint a felelős alkotó légkör kialakulását.

Piac-orientáció, naprakész tudás, dinamizmus és kompetencia jellemzik a LAVET jelenlegi stratégiáját.

Mivel cégünk egy olyan piacon működik, ahol a magas szintű minőség, innovatív szervezeti és termékfejlesztési magatartás elengedhetetlen, ezért a rugalmasság és csapatmunka jellemzi mindennapi tevékenységünket.

A rugalmas és innovatív piaci magatartás megvalósításához nélkülözhetetlen, hogy az állattartókkal és állatorvosokkal napi kapcsolatban álljunk.

Fejlesztési tevékenységünk során folyamatosan figyelemmel kísérjük és alkalmazzuk a legújabb tudományos eredményeket és gyártástechnológiai fejlesztéseket.

Hisszük, hogy felelős magatartásunk, filozófiánk és jövőképünk biztosíték arra, hogy a LAVET a jövő állatgyógyászati piacának is meghatározó szereplője maradjon.